Najnovšie recenzie zo sekcie Detské batohy
Super taska splna vsetko.
Super batoh akurat na prsiplast, desiatu a napoj ... kazde dieta ma svoju vlastnu farbu a mozeme si uzivat vylety naplno.
Batohy sme kupovali pre nase deti na turistiku. Super, ze su viacere farby a kazde dieta ma svoj vlastny ruksak. Vmesti sa don akurat prsiplast, napoj a desiata a to uplne staci ... vsetky veci su na mieste a poruke. :)
Pekne pre malu slecnu
- páči sa mi
- Batůžek je z velmi kvalitniho materialu. Dobře drží na zadech. Popruh má správnou délku a dobře se připíná i odepíná.
velmi prakticky, kupovali sme ho pre dceru k narodeninam, este bol aj maly darcek, plysovy mamutik, ktory dceru velmi potesil, odporucam
- je ideálny pre detské chrbátiky
Tovar na obrázku som si neobjednala.
Maju naozaj pekný tovar.
Krasny a pohodlny batoh . Jednoducho Samsonite . Cena trocha prehnana -jednoducho Samsonite.
- Kvalitné
- pekny vyzor
- rozne prepazky
- syn je nadseny z pistalky na pracke
- je vhodny na kratsie vylety aj dlhsiu turistiku, pretoze sa da zapnut aj hrudny aj bedrovy pas
- lahucky
- posobi kvalitnym dojmom (ci naozaj vydrzi roky pouzivania este neviem posudit, je este novy)
- trochu drahsi, ale verim tomu ze kvalitou to vyvazi
- chyba mi niekde vnutri vsity stitok, kde sa da napisat meno, kedze ide o detsky batoh. pri skolskych vyletoch a pod. ho dieta moze stratit/nechtiac zamenit/zabudnut niekde.. , a menovka vnutri je v takych pripadoch uzitocna, a myslim, ze u detskych tasiek aj bezna. takto som to riesila len napisanim mena priamo vnutri na latku batoha cd/textilovou fixkou
- veľkosťou priestranná, dizajnovo krásna
praktický, pekný batoh. Dcérke sa veľmi páči.
- je pekný, ľahučký, kvalitne spracovaný
kvalitne ušitý, ľahučký
OK
- Krásna
Zobrazujem 441 - 460 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Ďalšie »